A RoboDK for Web 7 okos felhasználása

Létre kell hoznia egy robotprogramot… de vajon az új RoboDK for Web a megfelelő választás az Ön számára?

Milyen jó haszna van az új online verziónak?

Tagadhatatlan, hogy a webalapú eszközök egyre terjednek. Sok szoftverszolgáltató teljesen lemondott az asztali verzióiról, és minden műveletét a felhőbe helyezte át… de mi nem tartozunk közéjük.

Vezérigazgatónk, Albert Nubiola szeretné megnyugtatni a felhasználókat arról, hogy a RoboDK for Web nem helyettesíti a meglévő asztali szoftverünket. Inkább egy kiegészítő eszköz.

Mondja:

„A RoboDK for Web segít a koncepció bizonyításának megkezdésében azáltal, hogy minimális szolgáltatásokat kínál ingyenesen. A RoboDK-felhasználók olyan eszközöket keresnek, amelyek időt takaríthatnak meg, és amelyek könnyen használhatók. Természetesen az asztali verzió megmarad, és nem tervezzük az eltávolítását.

„Sok cég szeretné növelni az automatizálás szintjét robotokkal, de nem tudják, hol kezdjék. Küldetésünk az automatizálás felé való átállás elősegítése, és büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a változásnak.”

Mi az a RoboDK for Web?

A RoboDK for Web a meglévő asztali szoftverünk egyszerűsített változata. Tartalmazza a robotszimulációk létrehozásához, betöltéséhez és futtatásához szükséges összes alapvető funkciót.

A RoboDK ezen online verziója teljesen több platformon működik, és szinte minden nagyobb böngészővel elérhető, beleértve a Chrome-ot, a Firefoxot és a Safarit. Nem kell semmit sem telepítenie a számítógépére, és nincs szükség licenckulcsra sem.

Az online verzió egyik rendkívül hasznos funkciója, hogy szimulációkat tölthet fel rá közvetlenül a RoboDK for Desktop meglévő példányáról. Ezeket aztán bárki elérheti webböngészővel, csak egy speciális internetes hivatkozásra kattintva.

A RoboDK-t már számos különféle eszköz és operációs rendszer támogatja, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és különféle beágyazott számítógépeket. A RoboDK for Web csak egy új tagja kiterjedt ökoszisztémánknak.

A RoboDK for Web 7 okos felhasználása az élet egyszerűsítésére

Íme néhány kiváló módszer a RoboDK for Web használatára, amelyek megkönnyítik a robotprogramozási céljai elérését.

Egyszerű online robotprogramozási felülete segíthet:

1. Programozza be robotját útközben

A RoboDK for Web egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy teljesen hordozható. Csak egy webböngészőre és egy internetkapcsolatra van szüksége. Bármilyen számítógépről feltöltheti robotszimulációját, és bárhonnan programozhat robotokat.

Ez lehetővé teszi a robotok programozását útközben. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy telepített RoboDK for Desktop laptopot hordjon magával.

2. Zökkenőmentes értékesítési prezentációk készítése

Ha Ön integrátor, akkor a munkája része az, hogy robot megoldási javaslatait mutassa be az ügyfeleknek. Ezzel az a probléma, hogy az értékesítési prezentációk során a RoboDK for Desktop egyik verziójával kell magával vinnie saját számítógépét.

A RoboDK for Web segítségével nem kell aggódnia az ebből fakadó extra gondok miatt. A szimulációt feltöltheti online, mielőtt elhagyná az irodáját, és közvetlenül az ügyfél számítógépéről tekintheti meg.

3. Ossza meg a szimulációkat az ügyfelekkel

Mivel a világ az elmúlt néhány évben egyre inkább virtuálissá vált, nagyon gyakori, hogy az ügyfelekkel folytatott kommunikáció online történik. Ez megnehezítheti a robotszimulációk megosztását, mivel megköveteli, hogy az ügyfélnek a RoboDK for Desktop egy verziója is telepítve legyen.

A RoboDK for Web megszünteti ezt az igényt. Csak el kell küldenie a kliensének a szimulációra mutató hivatkozást, és ő maga is megtekintheti és manipulálhatja azt a webböngészőjében.

4. Tesztelje ki a RoboDK-t saját maga

Ha még nem használta a RoboDK-t, akkor bizonytalan lehet abban, hogy ez a megfelelő megoldás-e az Ön robotprogramozási igényeinek. A szoftver értékelésének legjobb módja a RoboDK for Desktop teljes értékű ingyenes próbaverziója, de ez nem mindenki számára lehetséges.

Ha nem tud új szoftvert telepíteni a számítógépére, vagy más okból nem tudja használni az asztali verziót, a RoboDK for Web gyors és egyszerű módot kínál a szoftver robotprogramozási igényeinek megfelelő felmérésére.

5. Értékelje a robotmodelleket az Ön feladatához

Sok RoboDK felhasználó használja a szoftvert az elérhetőség elemzésére és a különböző robotmodellek összehasonlítására. Ez segít felmérni, hogy melyik robotmodell lesz a legalkalmasabb az adott alkalmazáshoz.

Kiterjedt Robot Könyvtárunk több mint 600 robotmodellt tartalmaz több mint 50 gyártótól. Ezek mind elérhetők a RoboDK for Web-ben.

6. Robotika tanítása a diákoknak

Hosszú ideje kínáljuk a RoboDK for Desktop alacsonyabb költségű verzióját felsőoktatási intézmények számára. Ez a verzió továbbra is elérhető, és továbbra is a legjobb módja a robotprogramozás oktatási környezetben való elsajátításának.

A RoboDK for Web belépő szintű lehetőséget kínál a robotika oktatásához. Az egyszerű bemutatókhoz, amelyekhez nincs szükség teljes robotprogramozási képességekre, gyorsan és egyszerűen megoszthat egy robotszimulációt a diákokkal.

7. Készítsen fogalmak gyors bizonyítását

Néha csak egy gyors robotszimulációt kell létrehoznia, hogy érvényesítsen egy ötletet egy robotalkalmazáshoz. Ilyen helyzetekben előfordulhat, hogy nem szeretné betölteni a teljes programozási környezetet.

A RoboDK for Web lehetővé teszi, hogy bizonyítványokat készítsen, bárhol is legyen.

Hogyan kezdjük el a RoboDK for Web használatát most

Szeretné saját maga kipróbálni az új RoboDK for Web-t?

Az alábbi linkre kattintva azonnal elérheti az online eszközt. Innen érheti el a RoboDK alapvető funkcióit. Futtathat szimulációt, betölthet új projektet vagy robotot, és alapprogramokat hozhat létre.

Kattintson ide a RoboDK for Web megnyitásához

Milyen felhasználási lehetőségekre gondolhat a RoboDK for Web számára? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben, vagy csatlakozzon a beszélgetéshez a LinkedIn-en, Twitter, Facebook, Instagram vagy a RoboDK Fórumban. Tekintse meg kiterjedt videógyűjteményünket is, és iratkozzon fel a RoboDK YouTube csatornára.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = azonosító;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(dokumentum, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));