A Verloop.io integrálható a WhatsApp Chatbottal a Seamless CX-hez

WhatsApp.

A legnépszerűbb és legkorszerűbb alkalmazás a világon.

Az alkalmazás, ahol naponta legalább 30 percet töltünk, és naponta többször is megnyílik.

A WhatsApp statisztikái egyértelműen megmutatják, miért a nagy elkötelezettség királynője. Hatalmas lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára, hogy ezt kihasználják, és felhasználják ügyfeleikkel és felhasználóikkal való kommunikációra.

WhatsApp cégeknek

Könnyen használható funkcióinak és széles körű elterjedtségének köszönhetően a kisvállalkozások elkezdték használni a WhatsApp alkalmazást ügyfeleikkel való kommunikációra. Kezdetben csupán a csoportok katalógusának megosztásáról, az állapotfrissítésekről és az ügyfelek kérdéseinek megválaszolásáról volt szó közvetlen üzenetekben.

Mindez megváltozott 2017-ben, amikor hivatalosan is elindult a WhatsApp Business – egy ingyenes mobilalkalmazás – kisvállalkozások számára. A márkák a fentiek mindegyikét megtehetik jobb funkciókkal és egyszerűbb funkciókkal. Hozzáadhat cégleírást, bemutathat termékeket, címkéket adhat hozzá, és kapcsolatba léphet a világ bármely pontjáról érkező ügyfelekkel.

De ez csak a kisvállalkozásoknak szólt. És megvoltak a korlátai. Mintha nem lehetne 1000 üzenetre méretezni egy nap alatt.

WhatsApp Business API közepes és nagyvállalatok számára

A méretarányos probléma megoldása érdekében a WhatsApp bevezette a WhatsApp Business API-t. Az API lehetővé teszi, hogy két alkalmazás beszéljen egymással. Ebben az összefüggésben az API lehetővé teszi a WhatsApp alkalmazás számára, hogy kommunikáljon egy üzleti megoldásszolgáltató platformjával.

További információ a WhatsApp Business és a WhatsApp Business API közötti különbségről.

A WhatsApp üzleti megoldások szolgáltatói, például a Verloop.io, a vállalati üzleti és ügyfélkommunikáció üzenetküldési szakértői. Platformot biztosítanak a beszélgetési folyamatok létrehozásához, az üzenetsablonok jóváhagyásához és még sok máshoz.

Mi az a WhatsApp chatbot?

A WhatsApp-nak van chatbotja? Igen. Egy WhatsApp chatbot a WhatsApp Business API-val jön létre. Automatizálja az ügyfelekkel való kommunikációt az AI és a vele integrált társalgási platform erejével. A WhatsApp chatbotban a felhasználók a WhatsApp csatornán lépnek kapcsolatba, ügynökei pedig a beszélgetési platformot használják a válaszadásra.

Csakúgy, mint a Facebook Messenger, a WhatsApp önmagában is egy végpontok közötti elkötelezettségi eszköz. És akárcsak a Facebook Messenger chatbot, a WhatsApp chatbot is az integráció után élvezi a társalgási AI platform előnyeit.

A szabályalapú chatbotoktól eltérően a WhatsApp AI chatbotja kapcsolatba lép a felhasználókkal, megérti szándékaikat, és pontos és gyors válaszokkal válaszol rájuk – emberszerű beszélgetések során. Ha szükséges, az AI összekapcsolja a WhatsApp chatbot felhasználóját egy online ügynökkel, hogy megoldja a problémáit.

Miért van szüksége WhatsApp chatbot integrációra?

Ma már ez az integráció nem lehetséges. Inkább olyan, mint a kellemes élmények szükségessége. A WhatsApp chatbot lehetővé teszi az ügyfelek elkötelezettségének növelését, mivel éjjel-nappal elérhető, és automatizálja a válaszokat. Gyorsabb és hatékonyabb.

Ha integrál egy chatbotot a WhatsApp-ba, a következőket teheti:

 1. Segítségnyújtás a felhasználóknak nem munkaidőben
 2. Több csevegés kezelése egyszerre
 3. Csökkentse az első válaszidőt és az átlagos kezelési időt
 4. Adjon az ügynököknek egységes képet az ügyfelekről
 5. Kontextust vigyen át más csatornákról a WhatsApp-ra és fordítva
 6. Rendszeresen küldjön frissítéseket, emlékeztetőket, meghívókat, hogy kapcsolatba lépjen velük
 7. Csökkentse a működési költségeket automatizálással és mesterséges intelligenciával

A negyedévente hozzáadott új funkciókkal az integrált WhatsApp üzleti célú chatbot a társalgási kereskedelmet is megkönnyíti. Például az alábbiak szerint teszi lehetővé a WhatsApp chatbot az e-kereskedelem számára, hogy végponttól végpontig kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel a teljes vásárlási élmény érdekében.

 1. Felfedezés – az emberek felfedezhetik a WhatsApp chatbotján lévő termékeket egy katalógus funkcióval
 2. Mérlegelés – az ügyfelek kérdéseket tehetnek fel Önnek a termékekről, és további információkat találhatnak róluk
 3. Döntés – végigvezetheti ügyfeleit a vásárlási folyamaton, és segíthet nekik gyorsabb és egyszerűbb döntéseket hozni
 4. Megtartás – frissítések, ajánlatok, meghívók, emlékeztetők stb. küldésével lekötheti ügyfeleit.
 5. Érdekképviselet – megkérheti ügyfeleit, hogy értékeljék Önt, osszák meg visszajelzéseiket, sőt meghívhatja barátaikat és családtagjaikat, hogy lépjenek kapcsolatba Önnel

Sokkal több oka van annak, hogy miért érdemes beszereznie a WhatsApp chatbot integrációját.

 1. Lehetősége van igazolt jelvény megszerzésére, amely segít a bizalom kiépítésében
 2. A BSP-től függően küldhet WhatsApp ismeretterjesztő kampányokat
 3. Az üzenetsablonok jóváhagyása után beszélgetéseket kezdeményezhet a felhasználókkal
 4. Különféle médiaformátumok használatával léphet kapcsolatba az ügyfelekkel: szöveg, kép, videó, gombok, listák, gyors válaszok, dokumentumok stb.
 5. Használhat QR-kódokat (offline médiákhoz) és kattintással csevegő linkeket (online), hogy egyszerűen kezdjen beszélgetést a felhasználókkal

A WhatsApp chatbot integrációjának megkezdéséhez válassza ki a 65 BSP egyikét. Alternatív megoldásként közvetlenül jelentkezhet a WhatsApp Business API-ra a WhatsApp segítségével, és tárolhatja WhatsApp chatbotját a Facebook szerverein.

A WhatsApp chatbot ára BSP és BSP között változik. Attól függően, hogy kivel mész, a BSP a WhatsApp alapvető üzenetküldési díjain felül is felszámíthat. 2022. február 1-től a WhatsApp átállt a beszélgetésalapú árképzésre.

Azt is vegye figyelembe, hogy nem minden vállalat jogosult a WhatsApp Business API-ra. Meg kell felelnie az üzleti és kereskedelmi politika követelményeinek, például a vállalat méretének, iparágának és céljának.

Legyen óvatos, amikor kiválasztja azt a BSP-t, amellyel dolgozni szeretne, mivel nem mindegyik segít a jóváhagyási folyamatokban. Némelyikük csak egy platformot biztosít az Ön számára. A jóváhagyások nélkül pedig nem tudja elindítani WhatsApp chatbotját.

Verloop.io és WhatsApp chatbot integráció

A WhatsApp az emberek kedvence, és ez önmagában is végtelen lehetőséget kínál a közönség elérésére és kapcsolatfelvételre. A Verloop.io-val mint BSP-vel és beszélgetős mesterséges intelligencia platformmal elragadó támogatási élményeket kínálhat ügyfeleinek.

A Verloop.io lehetővé teszi a chatbot integrálását a WhatsApp-on alacsony kóddal. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt a WhatsApp API beszerzésének teljes folyamatán, az üzenetküldési sablonok jóváhagyásától és a zöld pipán át a konvertáló beszélgetésekig. Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen felhasználóival.

WhatsApp Chatbot integráció

A Verloop.io mesterséges intelligencia-alapú GYIK-készítőjét is használhatja, hogy pontosan válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. AI-nkat az ügyfelek szándékaira vonatkozó 4B lekérdezésekre képezték ki. A személyre szabottabb interakció érdekében az általunk kínált több mint 100 telepítésre kész eszközzel is integrálható.

A beszélgetések mielőbbi elindításához használhatja a számos előre elkészített beszélgetési folyamat egyikét, vagy tervezhet egyet az Ön konkrét felhasználási esetére. A Verloop.io – WhatsApp chatbot integrációjával célzott kampányokat is küldhet a felhasználóknak, és ösztönözheti őket a gyorsabb konverzióra.

A Verloop.io társalgási platformja lehetővé teszi a WhatsApp chatbot teljesítményének egy irányítópult segítségével történő nyomon követését is. Itt valós időben tekintheti meg az adatokat, és elemezheti azokat egy bizonyos időszakon keresztül.

Röviden, a WhatsApp és a Verloop.io integrációjával több előnnyel is járhat, mint pl
 1. Használja az AI-alapú GYIK funkciót, hogy válaszoljon a felhasználóknak 80%-nál nagyobb pontosságú mesterséges intelligenciával
 2. Szerezzen be egységes ügyfélprofilt a személyre szabott és személyre szabott élmény érdekében
 3. Engedélyezze az ügynököknek, hogy gyorsan kezeljenek több csevegést előre elkészített válaszokkal, gyors válaszokkal stb.
 4. A mesterséges intelligencia segítségével megértheti az ügyfelek viselkedését, preferenciáit és tetszéseit
 5. Statisztikát kaphat arról, hogy WhatsApp chatbotja és ügynökei milyen jól teljesítenek

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan engedélyezhető a WhatsApp chatbot integrációja vállalkozása számára, foglaljon nálunk bemutatót itt.

A Verloop.io több mint 100 technológiai integrációt biztosít, beleértve a fizetéseket, a marketing CRM-eket, a jegyértékesítő rendszereket, a munkafolyamat-automatizálást stb., hogy támogassák technológiai halmazukat. Ez segített a vállalkozásoknak abban, hogy zökkenőmentesen integrálják chatbot-megoldásukat anélkül, hogy megzavarták volna meglévő technológiai integrációikat, és inkább a chatbotból a legtöbbet hozták ki.